Uploading (pénzkeresés feltöltéssel)

2011.09.17. 20:20 | ruha20 | Szólj hozzá!

Ahogy említettük nekünk fizetnek pénzt azért, ha az általunk feltöltött file-okat letöltik. Pénzkeresés szempontjából nekünk most ez fontos. Az Uploading idő közben a HotFile-éhoz hasonló kifizetési stratégiára váltott: a pénzkeresési arányunk a saját és a letöltők aktivitásától és azok prémium tagság vásárlásától függ, ezért 4 státusz szintet hoztak létre (Light, Base, Power, Ultra). Ezeket a státusz szinteket minden héten kiszámolják. Induláskor "Base" státuszban leszünk és ez az aktivitástól függően változik remélhetőleg főleg felfele. Kb. 36 országból fogadják el a letöltéseket (Ausztrália, Belgium, Brazília, Kanada, Csehország, Dánia, Észtország, Franciaország, Németország, Görögország, Finnország, Magyarország, Olaszország, Írország, Kuwait, Litvánia, Mexikó, Hollandia, Új-Zéland, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Románia, Oroszország, Szaúd-Arábia, Szingapúr, Szlovákia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Törökország, Ukránia, Egyesült Arab Emirátusok, Anglia, USA és Japán). Amúgy is érdemesebb megcélozni a nemzetközi porondot. A táblázatban a szintek az ország csoportokat jelentik. A kifizetésről bizonylatunk is van a "kék i" ikonra kattintva!

Kifizetési Bizonyíték 1000 file letöltésre
Státusz 1-10 Mb 10-50 Mb 50-100 Mb 100-250 Mb 250+ Mb
Light 1$ 2$ 3$ 4$ 5$
Base 2$ 4$ 6$ 8$ 10$
Power 3$ 8$ 9$ 12$ 15$
Ultra 4$ 10$ 12$ 16$ 20$

Ha file-jainkat, melyek mérete 1MB és 250+MB között van és 1000-ren letöltik, akkor a fenti összegekkel gazdagabbak leszünk (persze a státusztunktól függően is). A kifizetés 30$-tól van és ahogy eléri valaki, 7 napon belül kifizetik, de ezt úgy kell kikérni az Uploading számlánk alól. A file-ok lehetnek videók, képek, zenei és tulajdonképpen bármi, ami nem jogvédett és illegális stb.

Regisztráció itt!

Címkék: pénzkeresés feltöltés uploading

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszpenzonline.blog.hu/api/trackback/id/tr643234785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása